LA MANGA 17-24 MARS 2018

La-Manga-Golf-Resort
Följ med mig till La Manga i vår och se till att få bästa starten på golfsäsongen 2018!

På La Manga Golf Resort, Murcia i Spanien finner ni en golftränares dröm. Tre golfbanor på anläggningen, möjligt boende i lägenheter eller hotell. Ett bra urval av olika restauranger och övningsområden i absoluta toppskick.

Boende
Las Lomas Village – är en del av anläggningen La Manga Club Resort. Det är ett självständigt komplex med ett brett utbud av tjänster, inklusive ett minilivs och en gratisbuss till anläggningens golf-, tennis-, strand- och restaurangfaciliteter. Denna exklusiva, 550 hektar stora anläggning har 3 mästargolfbanor, ett lyxigt spa, 28 tennisbanor, ett lockande utbud av restauranger och en mängd andra idrotts- och fritidsfaciliteter för gäster i alla åldrar. Det fantastiska klimatet och den makalösa naturen gör La Manga Club till den perfekta destinationen för utomhusaktiviteter av alla slag: vattensporter, dykning, vandring, terrängcykling, ridning och mycket mer.

Golf
Banorna är väldigt varierande och ni får i denna kombination en väldigt varierande vecka med spel och träning. Alicante är också ett väldigt solsäkert alternativ med goda flygförbindelser från både Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. La Manga har sedan länge varit ett golfmecca för engelsmän och oss skandinavier. Med sina 54 hål och en välorganiserad träningsanläggning inbjuder den till golfskolor eller spelresor i grupp. Anläggningen ligger
söder om Murcia i regionen som vimlar av golfbanor. Kombinationen slår allt i Alicante med omnjed. Tre suveräna 18 håls banor.

Detta ingår

  • Flyg t/r Stockholm – Alicante inkl skatter med SAS plus
  • Ett incheckat bagage, en incheckad golf bag samt handbagage
  • Flygplatstransfer t/r på destination
  • Del i två rumslägenhet på Las Lomas Village
  • 7 frukost & 5 middagar
  • 5 Greenfee på La Manga’s banor
  • Golfskola med Nathalie Berglind

Pris: 13995 kr

Läs mer här: La Manga 17-24 mars Nathalie Berglind

 

KONTAKT

Hör gärna av dig!